Sommerfest

lørdag d. 18. august på Steins PladsFoto fra sidste års sommerfest - se flere billeder her...

Program:

Kl. 17.30: Lege og konkurrencer for børnene (hvis nogen melder sig til at arrangere! - se andetsteds). De voksne stiller borde op og dækker bord. Den store grill tændes.

Ca. kl. 18: Spisning.

Ca. kl. 19: Kåring af vinderen af kagekonkurrencen.

Lysets sommerfest er en "gør-det-selv"-fest: Hver familie skal selv medbringe alt, hvad man behøver af borde, stole, tallerkener, bestik samt mad og drikke.

Festudvalget sørger for opstilling af en stor fællesgrill, dekoration af bordene samt lidt underholdning for børnene.

NB: Vi mangler frivillige til to opgaver:

  1. at stille det store partytelt op på pladsen. Trop op hos vores formand lørdag 18/8 kl. 15: Morten Hach, Eschrichtsvej 20 (36 44 88 48).
  2. at arrangere lege for børnene - send en mail til Morten, mha@lyset-i-valby.dk.

Kagekonkurrencen

Traditionen tro er der kagekonkurrence. Der er præmier både for den kunstneriske udførelse og for smagen - og selv de kager, der ikke vinder, plejer at falde i publikums smag og forsvinde som dug for solen.

Hvis vejret bliver dårligt på festdagen, så ring til Morten, Eschrichtsvej 20, tlf 36 44 88 48 og hør, om vi aflyser festen.

Du finder fotos fra sidste års sommerfest blandt Lysets web-sider: http://www.lyset-i-valby.dk/Fester/Sommerfest2006/Sommerfest2006.htm

Nyheder: Højtryksrenser og stakit-guide

Grundejerforeningen har fået en ny højtryksrenser. Se siden om Foreningens materiel.
Der er kommet en ny webside med udførlig forklaring på, hvordan stakittrne i Lyset er udformet. Du kan også se en fotokavalkade med et udvalg af låger i Lysets stakitter: http://www.lyset-i-valby.dk/Istand/Stakitter/Stakit.htm