Sommerfest

lørdag d. 16. august på Steins Plads

Program:

Fra kl. 16.30: De voksne stiller borde op og dækker bord. Den store grill tændes.

Kl. 17.30: Lege og konkurrencer for børnene

Ca. kl. 18: Spisning

Ca. kl. 19: Kåring af vinderen af kagekonkurrencen

 

Lysets sommerfest er en "gør-det-selv"-fest: Hver familie skal selv medbringe alt, hvad man behøver af borde, stole, tallerkener, bestik samt mad og drikke.

Festudvalget sørger for opstilling af en stor fællesgrill, dekoration af bordene samt lidt underholdning for børnene.

NB: Vi mangler frivillige til at stille det store partytelt op på pladsen. - Ring til Gert (Steins Plads 4) på tlf. 36 46 71 01, hvis du er frisk til at give en hånd!

 

Kagekonkurrencen

Traditionen tro er der kagekonkurrence. Der er præmier både for den kunstneriske udførelse og for smagen - og selv de kager, der ikke vinder, plejer at falde i publikums smag og forsvinde som dug for solen.

Hvis vejret bliver dårligt på festdagen, så ring til Gert, Steins Plads 4, på tlf. 36 46 71 01 og hør, om vi aflyser festen.

Fotos fra sidste års sommerfest. Foto: Lysavisen

 

Hvem har grundejerforeningens stiger?

Grundejerforeningens store stige samt den lille tagstige er fjernet fra Fengersvej 19 omkring d. 1. maj. Stigerne bedes tilbageleveret snarest. Hvis du har en ide om, hvad der er blevet af stigerne, kan du sende en e-mail til Helge.olesen@email.dk, ringe til 3630 3101 eller lægge en seddel i postkassen på Fengersvej 19.

 

Pas på indbrudstyve

Der er sket to indbrud på Fengersvej i sommervarmen, i begge tilfælde i dagtimerne. I det ene tilfælde benyttede tyvene en ulåst dør til at gå ind og hugge en pung, mens beboerne var i haven. I det andet tilfælde var det et regulært indbrud.

HUSK at låse dørene, også i sommervarmen, og tag alle de øvrige forholdsregler, som I kan.

 

Store plantebyttedag!

Skulle vi ikke gøre det til en tradition at bytte haveplanter i Lyset?

Kom og byt jeres sunde og ukrudtsfri planter, der skal være i potte / pose. - Når vi ikke kan bytte mere, er der frit valg.

Mød op:

Søndag d. 14/9 kl. 11 på Steins Plads

- Venlig havehilsen

Lotte, Carl Langes Vej 6

 

Sækkevogn

Grundejerforeningen er ved at anskaffe en sækkevogn. Den vil være til udlån fra d. 1. august hos Helge, Fengersvej 19.

 

Erfaringer med håndværkere - og priser - efterlyses!

Der er mange, der får renoveret husene for tiden. Lad os samle nogle af erfaringerne: Priser på stilladser, om håndværkerne holdt, hvad de lovede osv. - Skriv jeres erfaringer ned og send dem til Helge, Fengersvej 19, email: helge.olesen@email.dk

 

ValbyNet

Der var borgermøde d. 24. april om muligheder for at etablere bredbåndsnet i Valby. Ideen er at lave en fælles løsning, der giver beboerne i Valby mulighed for at organisere bredbåndsforbindelser til lavere priser end de store selskaber. Bredbåndsforbindelse omfatter højhastighedsadgang til Internet, og såvidt muligt også til telefoni og TV.

Som opfølgning på borgermødet har der været arbejdet i nogle arbejdsgrupper, og dette arbejde pågår stadig.

Der kommer ikke bredbånd til de enkelte borgere her og nu. Man regner med først at skulle etablere et grundnet, og det vil næppe kunne ske før første halvår 2004.

Du kan læse mere om arbejdet på ValbyNets hjemmeside www.valbynet.dk, hvor du også kan abonnere på et nyhedsbrev.