Anbefaling af to håndværkere


Morten Hach fra Eschrichtsvej 20 har skrevet denne anbefaling af to håndværkerfirmaer (januar 2007).
Bemærk at kun den sidste anbefaling er aktuel, fordi firmaet Jysk Håndværk ikke længere eksisterer.Jeg vil gerne til vores håndværker-liste på hjemmesiden anbefale firmaet Jysk Håndværk, som vi har brugt til en større renovering af vores første sal nov-dec 2006 .

Vi har fået renoveret de 3 værelser på første salen totalt (indvendig isolering, blænding af dør, opsætning af gips, fuldspartling, renovering af paneler mv, nye elinstallationer, samt slibning og lakering af gulve).

Jysk Håndværk stod for hele tømrer- og maler- entreprisen samt oppudsning efter elektrikeren. Tilbudet var 44.625 kr for tømrerarbejdet og 49.460 kr. for malerarbejdet (begge beløb inkl. moms). Murerarbejdet delte vi i porten, så vi selv stod for nedtagning af gamle lofter.

Gennem hele forløbet blev arbejdet udført grundigt, til aftalt tid og pris. Vores oplevelse med Jysk Håndværk har været meget positiv og vi kan varmt anbefale firmaet til andre.

Mht. elarbejdet fik vi renoveret vores elinstallationer totalt i de tre rum, og derudover fik vi opsat HPFI relæ (bliver lovpligtigt fra 2008), og lavet en ekstra gruppe på vores eltavle. Prisen for dette arbejde beløb sig til ca. 29.500 kr. inkl. moms. Arbejdet blev udført af firmaet Ivan P Elservice fra Valby. Dette firma kan vi også anbefale til Lysets liste over håndværkere.


Seneste opdatering: 1. december 2007
Vedligeholdes af Helge Rørdam Olesen